Linkportaal Deurne.startkabel.nl sponsort Cultuurcentrum Martien van Doorne.

Linkportaal Deurne.startkabel.nl sponsort Cultuurcentrum Martien van Doorne. van Deurne.startkabel.nl

Door: Deurne.startkabel.nl  15-04-2009
Trefwoorden: Partnerovereenkomst

Linkportaal Deurne.startkabel.nl wordt partner van het onlangs geopende Cultuurcentrum Martien van Doorne aan het Martinetplein in Deurne. Op de dochter- cq themapagina’s voor cultuur (deurne-cultuur.startkabel.nl ) en uitgaan (deurne-uitgaan.startkabel.nl) is een informatieve banner van het cultuurcentrum geplaatst. De partnerovereenkomst duurt tot en met het komende theaterseizoen (tot 1 juni 2010). Beide partijen hopen hiermee extra naamsbekendheid op het internet te verwerven.

Genoemde portal en dochter- cq themapagina’s geven een compleet en actueel linkoverzicht met betrekking tot cultuur en uitgaan in de hele gemeente Deurne. In de rechtse bovenhoek van deze portals is een informatieve en aandachttrekkende banner over het Cultuurcentrum Martien van Doorne geplaatst. Door op de banner te klikken wordt men automatisch doorgeschakeld naar het programma op de website van het Cultuurcentrum.

Over Deurne.startkabel.nl (www is niet nodig):
Deurne.startkabel.nl streeft er naar om alle relevante websites in de gemeente Deurne (inclusief Helenaveen, Liessel, Neerkant, Vlierden, Walsberg en Zeilberg) in een compacte en overzichtelijke linkverzameling samen te brengen. Doorklikken (en weer terug) naar dochter- cq themapagina’s over bedrijven, cultuur, sport, uitgaan en winkels is mogelijk. Op dit moment is de linkverzameling, met ongeveer 1300 links totaal , de grootste in zijn soort voor de gemeente Deurne. De linkverzameling Deurne.startkabel.nl is onderdeel van het landelijke Startkabel.nl. Voor nog meer informatie kunt u kijken op de portal deurne.startkabel.nl en de dochter- cq themapagina’s deurne-bedrijven.startkabel.nl , deurne-cultuur.startkabel.nl, deurne-sport.startkabel.nl, deurne-uitgaan.startkabel.nl en deurne-winkels.startkabel.nl

Trefwoorden: Partnerovereenkomst