Fysiomix Van Erp Kuijpers en Van Stipdonk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 9 , 5751 JN Deurne, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiomix Van Erp Kuijpers en Van Stipdonk

De praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie van Erp, Kuijpers en van Stipdonk is een dynamische, groeiende praktijk met nauwe samenwerkingsverbanden met andere disciplines en specialistische netwerken.
De praktijk bestaat sinds 1979 en was vele jaren gevestigd aan de Derpsestraat.

Thans bestaat de praktijk uit vier vestigingen; twee in Deurne (een aan het Stationsplein en sinds de opening van de Hoeksteen, in maart 2009, een in de St. Jozefparochie) een in Liessel (sinds 1987) en een in Elsendorp (sinds 1993).

Binnen deze vier vestigingen werken wij samen met zes fysiotherapeuten. Ieder heeft daarbij zijn/ haar eigen specialiteiten en kwaliteiten. Voorop staat dat u de zorg krijgt die geheel is afgestemd op uw klachten en dagelijkse gewoonten.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiomix Van Erp Kuijpers en Van Stipdonk in Stationsplein 9, Deurne Noord-Brabant 5751 JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Deurne Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deurne Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deurne Noord-Brabant, 5751 JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760044]