Mierlo Tuinen Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoorlaan 3 , 5751 JM Deurne, Noord-Brabant

E-mail

Over Mierlo Tuinen Van

Even voorstellen:
Mijn naam is Noël van Mierlo, bezielt tuinontwerper. Ik zoek in mijn werk het snijvlak op tussen het spontane van de natuur en verfijnde architectonische ingrepen die passen bij het woonhuis.

Uw tuin heeft namelijk de unieke eigenschap om het huis met de omgeving te verbinden. Een plek die in balans is en waar u zich thuis voelt.

Inspiratie:
Het natuurlijke landschap is een inspiratiebron voor mijn ontwerpen. Nederland kent een aantal landschapstypen die een lust voor het oog zijn. Denk aan de heidevelden, berkenbossen, peelvennen, het glooiende Limburgse land, duinen en polders. Elke streek heeft zijn unieke atmosfeer die ik graag in het tuinontwerp laat terugkomen.

Puur en oprecht:
Kenmerkend voor mijn ontwerpen zijn pure materialen, stoere elementen en verfijnde detaillering in de uitvoering. Wars van traditie en verrassend. Ik wil voor u een fraaie leefplek creëren die in het oog springt en antwoord geeft op uw wensen. Iets wat leeft en nooit gaat vervelen en waarbij contrast de prikkel is die de dingen zichtbaar maakt.

Een tuin met een unieke identiteit, waarin de natuur met haar seizoenen een podium krijgt om te schitteren.

De uitvoering:
Hoge kwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. Ik omring me met de beste professionals in het vak op het gebied van aanleg, bouwkunde, verlichting, beplantingen en waterbeheersing.

Awards:
2015 | Winner international IOB Award - best natural pool
2015 | Winnaar Mooiste zwemvijver van Nederland
2012 | Winnaar Duurzaamste tuin van Nederland
2010 | Winnaar tuin van het Jaar
2008 | Winnaar tuin van het Jaar
2003 | Winnaar tuin van het Jaar

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mierlo Tuinen Van in Spoorlaan 3, Deurne Noord-Brabant 5751 JM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Deurne Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deurne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deurne Noord-Brabant, 5751 JM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817108]