Oefentherapie-Deurne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeilbergsestraat 120 C , 5751 LN Deurne, Noord-Brabant

E-mail

Over Oefentherapie-Deurne

Oefentherapie is er voor iedereen die klachten heeft bij bewegen en hier zelf iets aan wil doen, voor iedereen die gezond wil bewegen in het dagelijks bezig-zijn, voor iedereen die balans zoekt in spanning en ontspanning. Door OEFENTHERAPIE kunt u zich weer prettig gaan voelen in uw lichaam.

Wij zijn er o.a. voor mensen met orthopedische aandoeningen, neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen, bekkenproblemen, urologische problemen, COPD, parkinson, diabetes, CANS (voorheen RSI). Ook analyseren wij op aanvraag werkplekken,Ook geven wij therapie voor ontspanning bij stressklachten en ademtherapie.

Wij geven begeleiding bij chronische pijnklachten

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di
-
Wo - Do
-
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oefentherapie-Deurne in Zeilbergsestraat 120 C, Deurne Noord-Brabant 5751 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Deurne Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deurne Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deurne Noord-Brabant, 5751 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823820]