Vis & Co Visspecialiteiten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 11 A , 5751 LA Deurne, Noord-Brabant

E-mail

Over Vis & Co Visspecialiteiten

Vis & Co is een visspecialiteitenzaak met een ruim assortiment aan verse vis. Ook voor heerlijke versgebakken vis, voortreffelijke versgebakken en belegde broodjes en vis- en haringschotels bent u bij ons op het juiste adres. Ons assortiment voorbereide producten maakt het u heel eenvoudig om thuis uw gezinsleden en/of gasten van een voortreffelijke maaltijd met vis te voorzien.Wij doen het werk en u krijgt de complimenten. Mooi toch!!

Als u echter speciale wensen heeft is het raadzaam enkele dagen van te voren even contact met ons op te nemen. Dan zorgen we ervoor dat we het in huis hebben.

Graag begroeten wij u in onze zaak in Deurne, waar u ook binnen in onze winkel van onze heerlijkheden kunt genieten! Wij beschikken over 16 zitplaatsen!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Vis-Co-Visspecialiteiten-223953824627160/

Categorieën: Seafood

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vis & Co Visspecialiteiten in Molenstraat 11 A, Deurne Noord-Brabant 5751 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Deurne Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deurne Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deurne Noord-Brabant, 5751 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817350]