APK voor Websites.

APK voor Websites. van Marketbizz Website Promotie

Door: Marketbizz Website Promotie  04-03-2009
Trefwoorden: Website Promotie, Seo Advies, Zoekmachine Optimaliatie

 De Algemene Periodieke Keuring voor websites.

Het idee is simpel. Vaak is er met een aantal kleine ingrepen al heel veel SEO voordeel te behalen. En om de optimalisatie in stand te houden hoeft een website eigenaar ook geen honderden of zelfs duizenden euro's per maand uit te geven als de website aan de basis goed geoptimaliseerd is. Het credo hierbij is Optimalisatie staat niet gelijk aan Maximalisatie.  Goed is vaak goed genoeg.

Hoe het werkt.
MarketBizz analyseert de website en stelt aan de hand van de analyse een SEO-project-plan op. In dit projectplan wordt voor alle belangrijke SEO factoren exact omschreven wat er moet, en wat kan, verbeterd worden. Geen magische truuks, geen ongeoorloofde acties, maar gewoon SEO zoals Google dat graag ziet: Gericht op de (be)zoekers.

Met het project-plan in de hand kan de website eiegenaar zelf, of met zijn webbouwer, of samen met Marketbizz de website aan de basis optimaliseren.

Vervolgens wordt eens per periode (overeen te komen op basis van de analyse) een algemene check-up van de website gemaakt. (de periodieke keuring), De website eigenaar ontvangt periodiek keurig een rapportage met daarin de aanwijzingen om de site SEO up-to-date te houden.

Omdat MarketBizz ervan overtuigd is dat de SEO adviezen die verstrekt worden echt werken en deze de ondernemer ook zoveel mogelijk zekerheid moeten bieden voegen ze er nog een extraatje aan toe:
SEO gerelateerde problemen met de site die tussen de periodieke keuringen optreden worden na een emailtje door MarketBizz onderzocht en een oplossing wordt dan normaal gesproken binnen 24 uur aangeleverd. Zo is de website eigenaar altijd verzekerd van een geoptimaliseerde website, zonder dat hij zelf SEO specialist moet worden, en zonder dat dit vergezeld gaat van dure en langdurige contracten zoals momenteel in de branche gebruikelijk zijn . Pure eenvoud, en maximale zekerheid, daar staat de APK voor Websites voor.

MarketBizz Website Optimalisatie Promotie
www.marketbizz.nl  
Aktie: www.MarketBizz.nl/APK-SEO.htm
Rob@MarketBizz.nl

 

Trefwoorden: Apk Websites, Seo Advies, Seo Keuring, Website Promotie, Zoekmachine Optimaliatie,

Contact Marketbizz Website Promotie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share