Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lage Ham 194 , 5102 AE Dongen, Noord-Brabant

E-mail

Over Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Dongen.
Ron Bergers Tuinen verricht alle soorten hovenierswerkzaamheden zodat u kunt genieten van een goed aangelegde en / of onderhouden tuin.
Onder hovenierswerkzaamheden verstaan wij: het totale aanbod van tuinontwerp tot tuinaanleg, maar ook tuinonderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Eigenlijk kunnen wij alle werkzaamheden in de tuin verzorgen zoals: beplanting leveren / aanplanten / verzorgen, bestraten, gras leggen, kunstgras, verlichting aanleggen, vijvers en waterpartijen, tuinhuizen, pergola's, vlonders, schuttingen / erfafscheidingen en beregeningsinstallatie aanleggen,
Onder onderhoudswerkzaamheden verstaan we bijvoorbeeld: snoeiwerkzaamheden, bomen rooien / snoeien, grondwerkzaamheden, bodemverbetering, ongedierte en plantenziektebestrijding.
Ook het leveren en verzorgen van interieurbeplanting behoort tot de mogelijkheden.
Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grotere ruime tuin. Wij ontzorgen u. Wij zijn een kleinschalig bedrijf waardoor de lijnen kort blijven en u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij bespreken uw wensen en geven advies op maat.
Ook 's avonds zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen en advies en het maken van een afspraak. Voor het bespreken van uw tuinplannen komen we bij U aan huis op de tijd dat het u schikt.
Wij voeren tuinwerkzaamheden uit bij particulieren, maar zeker ook bij bedrijven, want de entree van uw bedrijf is tenslotte uw visitekaartje.
Tevens werken we indien gewenst met onderhoudscontracten waarbij u verzekerd bent van een juist onderhouden tuin. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en planten onder leiding van deskundig personeel. Wij bieden onze diensten aan direct in de omgeving van Dongen zoals o.a. in Oosterhout, Teteringen, Rijen, Raamsdonk, Raamsdonkveer, Geertruidenberg, Waspik, 's Gravenmoer, Sprang Capelle, Kaatsheuvel, Breda, Tilburg en Waalwijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/RonBergersTuinen/

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron in Lage Ham 194, Dongen Noord-Brabant 5102 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dongen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dongen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dongen Noord-Brabant, 5102 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3705725]