CASADE

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Min. Goselinglaan 8 , 5103 BJ Dongen, Noord-Brabant

E-mail

Over CASADE

Zo wil ik wonen
Casade is een sterke, regionale wooncorporatie. We zorgen voor betaalbare huur- en koopwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. En dat doen we samen met onze huurders en belanghouders. We bouwen voortdurend aan een professionele en betrokken organisatie waarvan huurders zeggen: ‘Zo wil ik wonen’.

Thuis in de wijk
De mensen van Casade stimuleren betrokkenheid van wijkbewoners en meedoen in de samenleving. Dat draagt immers bij aan een wijk waar bewoners zich thuis voelen. Casade kent de wijk en haar bewoners en de bewoners kennen Casade

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CASADE in Min. Goselinglaan 8, Dongen Noord-Brabant 5103 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Dongen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dongen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dongen Noord-Brabant, 5103 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821191]