Fysio Attent

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bolkensteeg 19 A , 5103 AA Dongen, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysio Attent

Fysio Attent, Mensenwerk met aandacht.

Fysio Attent is een actieve praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Onze medewerkers kenmerken zich door deskundigheid en kwaliteit, waarbij persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan.

Fysio Attent staat garant voor hoogwaardige en kwalitatieve zorg, geheel afgestemd op de individuele doelstelling van de cliënt. Door het werken aan individueel gestelde doelen kan iedereen, van jong tot oud en van niet sporter tot topsporter, bij Fysio Attent terecht.

Fysio Attent biedt alle faciliteiten die horen bij de hedendaagse fysiotherapie. Er zijn ruime behandelkamers en een oefenzaal, die ingericht is met moderne apparatuur. De praktijk is gehuisvest op een centraal gelegen en makkelijk te bereiken locatie aan de Bolkensteeg in Dongen.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FysioAttent/
Twitter: https://twitter.com/fysioattent

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Attent in Bolkensteeg 19 A, Dongen Noord-Brabant 5103 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Dongen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dongen Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dongen Noord-Brabant, 5103 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816573]