Start webshop HR Takeaway

Start webshop HR Takeaway van Hr Takeaway

Door: Hr Takeaway  21-11-2008
Trefwoorden: Webshop, Innovatie, Hr

Dongen, 20 oktober 2008

HRtakeaway.nl, dé webshop voor alle praktische en direct toepasbare documenten op het gebied van personeel&organisatie.

Per 1 november lanceert Closer2talent de webshop HRtakeaway.nl. Op deze webshop vindt de P&O professional, mkb-directeur én particulier een compleet aanbod van documenten, formulieren, handleidingen en methodieken op het gebied van personeel&organisatie. Documenten zoals briefselectie, introductieprogramma, proeftijdbeoordeling, handleiding performance management en een persoonlijk opleidingsplan zijn van de HRtakeaway.nl te downloaden.

Met de komst van HRtakeaway.nl hoeft men deze documenten niet meer zelf op te stellen of daarvoor een consultant in te huren. Op HRtakeaway.nl zijn ze meteen tegen een scherp tarief te downloaden en de gebruiker staat het vrij deze documenten aan te passen en te dupliceren. Naast deze documenten worden op HRtakeaway.nl ook diensten en trainingen aangeboden die meteen via de webshop te bestellen zijn. Organisaties hebben daarnaast de mogelijkheid, gezien de specifieke doelgroep, te adverteren op HRtakeaway.nl.

Closer2talent is gespecialiseerd in teamcoaching en human resource support en is gevestigd in Dongen, Noord-Brabant. Closer2talent heeft specialisten op het gebied van instroom, beoordeling, beloning, training en ontwikkeling.


Noot voor de redactie:
Voor informatie is Mark van den Broek bereikbaar op 06-10456735 of per email [email protected]
Betreffende site is www.hrtakeaway.nl
De site van Closer2talent: www.closer2talent.com

Trefwoorden: Checklisten, Formulieren, Hr, Hr Cyclus, Innovatie, Methodes, Overeenkomsten, Personeelsinstrumenten, Takeaway, Talent, Templates, Webshop,

Contact Hr Takeaway

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share