Bellen in HD met Samsung i8910 HD

Door: Koopvinden  10-06-2009
Trefwoorden: Telefoon, Samsung, Telecom

U dacht dat HD televisie al mooi was? Laat u dan verbazen door de Samsung i8910 HD. Deze Spielberg onder de smartphones zit vol visuele flair en is de eerste telefoon ter wereld die video's in 720p (HD) opneemt. Op het 3,7 inch AMOLED-display bekijkt u de filmpjes en foto's die u met de 8-megapixelcamera geschoten heeft tot in detail. Of u stuurt deze via DLNA of de HDMI-aansluiting zonder kwaliteitsverlies naar uw compatibele televisie. Daarnaast beschikt de Samsung i8910 HD onder andere over stereo speakers, GPS, high-speed internet en een standaard opslagcapaciteit van maar liefst 8 GB.

Vervangt fototoestel en videocamera

De Samsung i8910 HD maakt het meezeulen van foto- en filmapparatuur compleet overbodig. Met de 8-megapixelcamera en de mogelijkheid om video-opnames in 720p HD te maken heeft u immers het beste van beide in één handzame, aantrekkelijke body. Handige foefjes zoals autofocus, image stabilisation en smile detection zorgen bovendien altijd voor het beste resultaat. De ingebouwde gps-ontvanger geeft elke foto zelfs exacte coördinaten mee zodat u later precies ziet waar u uw foto's gemaakt heeft. Op het haarscherpe AMOLED-display bekijkt u in sprankelende, levensechte kleuren terug wat u vastgelegd heeft.

Internet en multimedia op hoge snelheid

Natuurlijk is de Samsung i8910 nog van veel meer markten thuis dan van foto en video alleen. Zo stapt u met dit toestel moeiteloos het internet op. Dankzij HSDPA en wifi surft u razendsnel van pagina naar pagina om uw mail te lezen, het laatste nieuws te checken of muziek te downloaden. Over muziek gesproken, zowel via de stereo speakers als met een headset klinken uw muziekbestanden buitengewoon. Voor het gebruik van een headset beschikt de i8910 over de 3,5 mm-aansluiting en natuurlijk over Bluetooth. Geen zin in uw eigen muziek? Schakel dan in op uw favoriete radiozender. Dit multimediamonster is op al uw wensen voorbereid.

Symbian S60 besturingssysteem, soepele bediening

Niets is zo vervelend als onoverzichtelijke menu's en onhandige bediening. Met de Samsung i8910 HD heeft u hier gelukkig geen last van. Door het Symbian S60 besturingssysteem geniet u tijdens gebruik van een uiterst vlotte ervaring. Het grote capacitive display helpt hier aan mee: de lichtste aanraking stuurt u al door de duidelijke menu's van de i8910. Zo heeft u handige functies als de Document Viewer of GPS-navigatie snel geopend als u deze nodig heeft. En in combinatie met de TouchWiz-laag die om Symbian heen geprogrammeerd is, zijn alle menuschermen kleurrijk en duidelijk. De Samsung i8910 is mooi van buiten én van binnen!

2Call.nl is al sinds 2002 actief op de online telecommarkt. Door scherpe inkoop kunnen klanten altijd lage prijzen aangeboden worden, wat de site zeer aantrekkelijk maakt. Daarnaast heeft de directie al sinds 1994 ervaring in de telecombranche en past deze know how ook toe bij 2Call.nl.

Klanten

2call gaat tot het uiterste om klanten op alle mogelijke vlakken een tevreden gevoel te geven. Allereerst worden bestellingen die voor 16:00 uur binnenkomen al de volgende werkdag bij de klant afgeleverd. Verder is 99% van het assortiment direct uit voorraad leverbaar! Doorslaggevend is ook nog eens dat 2call een van de voordeligste aanbieders is.

Uiteraard biedt 2call alle vijf de providers (Telfort, KPN, T-Mobile, Vodafone en Orange) in het assortiment, in combinatie met alle populaire GSM merken.

Website

Op de homepage bevinden zich regelmatig wisselende aanbiedingen, terwijl de rest van de site gebruiksvriendelijk is gebouwd zodat de klant met een paar klikken zijn order heeft geplaatst.

super sim only acties

Trefwoorden: 2call.nl, Koopvinden, Samsung, Samsung I8910, Samsung Omnia Hd I8910, Smartphone, Telecom, Telefoon,

Contact Koopvinden

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share