Marel Stork Poultry Processing BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminastraat 90 A , 5104 GD Dongen, Noord-Brabant

E-mail

Over Marel Stork Poultry Processing BV

In Dongen ligt een productielocatie van Marel Stork Poultry Processing uit Boxmeer. In Boxmeer (Nederland) is het kloppend hart van Marel Stork Poultry Processing gevestigd. Hier vindt een groot deel van de wereldwijde productie en assemblage plaats van machines voor de pluimveeverwerkende industrie. Vanuit deze locatie worden de wereldwijde verkoopteams, de verkoopondersteunende afdelingen, de service-afdelingen, de productielocaties, de engineering teams en de onderzoeks- en ontwikkelingsteams aangestuurd.

Door het vertrouwen van onze klanten en de gedrevenheid van alle collega’s is Stork Poultry Processing uitgegroeid tot het meest toonaangevende merk wereldwijd van systemen voor de verwerking van vleeskuikens, kalkoenen en eenden. Met een sterke focus op innovatieve technologieën en service, bieden we in lijn oplossingen voor elke verwerkingscapaciteit en alle processtappen. Met ons uitgebreid aanbod van onderhoudsprogramma's stellen wij onze klanten in staat om hun uptime en troughput te maximaliseren tegen de laagste kosten per product.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Machinery & Equipment Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dongen Noord-Brabant

Is Marel Stork Poultry Processing BV in Wilhelminastraat 90 A, Dongen Noord-Brabant 5104 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fabricage diensten in Dongen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dongen Fabricage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dongen Noord-Brabant, 5104 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815664]