Actie "geen afsluitprovisie" bij SNS Hypotheek met NHG!

Actie "geen afsluitprovisie" bij SNS Hypotheek met NHG! van Richards B.V.

Door: Richards B.V.  17-07-2009
Trefwoorden: Hypotheek, Nhg, Geen Afsluitprovisie

Maandag 20 juli a.s. start een nieuwe actie voor alle SNS Hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Actie

Iedere klant die in de periode van 20 juli t/m 31 augustus 2009 een offerte aanvraagt voor een hypotheek met NHG, betaalt géén afsluitprovisie. Een goede reden dus om SNS Bank onder de aandacht te brengen bij uw bestaande en nieuwe klanten!

Actievoorwaarden

De hieronder vermelde voorwaarden gelden voor de actie 'geen afsluitprovisie voor een SNS Hypotheek met NHG'. Van de voorwaarden wordt niet afgeweken. Vermeld de voorwaarden vooraf aan de klant.

  • De actie geldt alleen voor nieuw aangevraagde hypotheekoffertes van 20 juli t/m 31 augustus 2009. Door de klant geaccepteerde offertes met een aanvraagdatum van vóór 20 juli worden niét opnieuw uitgebracht zonder afsluitprovisie.
  • Alle uitgebrachte offertes met aanvraagdatum van 20 juli t/m 31 augustus 2009 moeten binnen de normale acceptatietermijn van 14 dagen door de klant worden geaccepteerd en door SNS Bank ondertekend zijn ontvangen.
  • De actie geldt niet voor (aangevraagde) overbruggingskredieten, maar wel voor alle hypotheken van SNS Bank inclusief de SNS Budget Hypotheek.
  • De actie geldt alleen voor nieuwe hypothecaire inschrijvingen, vastgelegd in een nieuwe notariële akte.
  • De actie geldt niet in combinatie met eventuele andere acties.

Trefwoorden: Geen Afsluitprovisie, Hypotheek, Nhg