Excellent financieel advies tegen vaste lage tarieven met retourprovisie voor u!

Excellent financieel advies tegen vaste lage tarieven met retourprovisie voor u! van Richards B.V.

Door: Richards B.V.  10-11-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Verzekering, Financieel Advies

Onze visie op financiële dienstverlening

De titel van onze site geeft al duidelijk aan waar wij voor staan: Excellent advies tegen vaste lage tarieven met de provisie retour!

Wij zijn ervan overtuigd dat onze eerlijke en transparante werkwijze de juiste basis vormt voor een langdurige vertrouwensrelatie.

Excellent advies

Wij gaan een stap verder dan een passend of goed advies; wij gaan voor de best mogelijke oplossing voor uw financiële situatie. In onze Werkwijze kunt u uitvoerig lezen wat daar allemaal bij komt kijken.

Vaste lage tarieven

Wij rijden niet in grote auto's en dragen geen Italiaanse maatpakken. We hebben ook geen duur kantoorpand of een grote buitendienst. Door de vaste kosten laag te houden kunnen wij u een vast laag tarief aanbieden voor onze dienstverlening. Hoe deze in de markt liggen kunt u vergelijken op Provisieoverzicht.nl

Provisie retour

Een nog redelijk onbekend fenomeen is dat u betaald voor financieel advies of financiële diensten. Een advies is toch over het algemeen "gratis"?

Wij hebben bewust gekozen voor deze vorm van belonen. In de "gratis advies" vorm wordt de adviseur rechtstreeks (via provisie) door de maatschappij beloond. Indirect betaalt u echter het advies, aangezien deze in de premie, de afsluitprovisie of het rentepercentage is verwerkt. Waarschijnlijk is deze informatie niet nieuw voor u. 

In onze manier van werken betaalt ú ons en verrekenen we onze factuur met de provisie die wij ontvangen. Op deze manier kunnen wij absoluut zonder provisie prikkels objectief en onafhankelijk tegenover alle producten staan die de maatschappijen aanbieden.

Onder aan de streep betekent dit voor u niet alleen een forse eenmalige besparing, maar ook gedurende de looptijd bent u een stuk voordeliger uit!

Bekijk onze verschillende rekenvoorbeelden en zie het verschil!

Trefwoorden: Afsluitprovisie, Financieel Advies, Geen Provisie, Hypotheek, Hypotheekadvies, Hypotheekadviseur, Lage Tarieven, Provisie Retour, Retourprovisie, Richards, Verzekering,