RichardsOnline stunt met laagste hypotheekrente tarieven en korting op de afsluitkosten

RichardsOnline stunt met laagste hypotheekrente tarieven en korting op de afsluitkosten van Richards B.V.

Door: Richards B.V.  08-07-2009
Trefwoorden: Verzekeringen, Hypotheken, Financieel Advies

Op RichardsOnline.nl kunnen mensen al geruime tijd terecht voor de goedkoopste tarieven betreffende o.a. financieel advies, financiële planning en bemiddeling bij hypotheken en verzekeringen. Vanaf vandaag kan men ook daar terecht voor de allerlaagste hypotheekrente.

Renteactie 5 t/m 10 jaar vast

Op de rentevaste periode van 5 t/m 10 jaar vast biedt RichardsOnline tot nader bericht de laagste hypotheekrente tarieven van Nederland. In het Hypotheekrente Overzicht ziet u de rentetarieven van de gerenommeerde geldverstrekkers overzichtelijk op een rij. Ook ziet u in het renteoverzicht het actietarief van RichardsOnline. De verschillen met de diverse aanbieders variëren en kunnen oplopen tot maar liefst 1,5%.

Wekelijks wordt Het Hypotheekrente Overzicht geactualiseerd.

Korting op afsluitkosten

De afsluitkosten bedragen over het algemeen 1% van de hypotheeksom. Wanneer u echter uw hypotheek via RichardsOnline afsluit ontvangt u in in de meeste gevallen een fikse korting of betaalt u helemaal geen afsluitkosten.

Retourprovisie

RichardsOnline is onafhankelijk en werkt transparant. De klant weet vooraf precies wat de kosten zijn van de advisering en/of bemiddeling en is verzekerd van dienstverlening "in dienst van de klant".
Eventuele afsluitprovisie ontvangen klanten retour na aftrek van de advies en/of bemiddelingskosten. Klanten besparen daardoor al snel honderden tot duizenden euro's. Zie de rekenvoorbeelden ter indicatie.

Oversluiten met NHG

Door de recente verhoging van de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) naar € 350.000,- kan het voor veel mensen interessant zijn om de huidige hypotheek over te sluiten. Voorwaarde voor oversluiten is wel dat er woningverbetering plaatsvindt die met de nieuwe NHG-hypotheek wordt gefinancierd. Een kleine verbouwing van enkele honderden euro's is al voldoende. Het renteverschil tussen een tophypotheek of een hypotheek met NHG bedraagt al gauw 0,6%. Op een hypotheek van € 275.000,- scheelt dat toch € 1.650,- bruto per jaar. Met oversluiten zijn echter ook kosten gemoeid en het is zaak om deze correct mee te nemen in de afweging.

Diverse aanbieders spelen daarop in met een gratis check of gratis advies. RichardsOnline hanteert een bescheiden tarief van € 50,-. Hiervoor bekijken we uw mogelijkheden en maken een inschatting van uw besparing. U bent dan verder niets verplicht. Kiest u daarna voor advisering en/of bemiddeling door ons dan ontvangt u € 50,- korting op onze reguliere tarieven. U betaald in dat geval dus niets meer.

Hypotheekrente Overzicht RichardsOnline downloaden: Hypotheekrente Overzicht RichardsOnline Per 03-07-2009

Trefwoorden: Actietarief, Afsluitkosten, Afsluitprovisie, Allerlaagste, Bemiddeling, Financieel Advies, Goedkoopste Tarieven, Hypotheekrente, Hypotheekrentetarieven, Hypotheken, Nationale Hypotheekgarantie, Nhg, Provisie, Renteactie, Renteoverzicht, Rentetarieven, Retourprovisie, Richardsonline, Verzekeringen,