Meer inzicht, meer grip met Microsoft Dynamics NAV

Door: Severijns Consultancy  30-06-2009
Trefwoorden: Microsoft Dynamics Nav

Wilt u voortdurend slagvaardig en met succes inspelen op uw markt? Snel en zeker knopen doorhakken om de concurrentie voor te blijven? Meer productiviteit behalen en tegelijkertijd blijven inspelen op de snel veranderende eisen van de klant?

Severijns Comsultancy is dé specialist op het gebied van de gebruiksvriendelijke Microsoft Dynamics NAV ERP-software (voorheen Navision). Samen met u inventariseren onze ervaren mensen de wensen van uw ondernemening en vertalen dit naar een krachtige en geïntegreerde oplossing. Een oplossing die naadloos aansluit op de dagelijkse realiteit binnen uw bedrijf en branche, nu én in de toekomst.

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is een volledig geïntegreerde ERP-oplossing waar in 50 landen meer dan 57.000 bedrijven en 1.400.000 gebruikers dagelijks mee werken. Microsoft Dynamics NAV bevat nagenoeg alle functionaliteiten voor uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en kan bovendien worden uitgebreid met volledig geïntegreerde modules welke specifiek zijn toegesneden op uw branche. Daarnaast is Microsoft Dynamics NAV eenvoudig aanpasbaar om ook aan uw bedrijfsspecifieke behoefte te voldoen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze oplossingen in uw bedrijf en branche? Vul dan vrijblijvend het informatieformulier in of neem contact op met onze sales consultant, te bereiken op tel. nummer: 06-28212707.

Trefwoorden: Microsoft Dynamics Nav