Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV van Severijns Consultancy

Door: Severijns Consultancy  04-01-2012
Trefwoorden: Software, Bedrijfssoftware, Microsoft Dynamics Nav

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is een volledig geïntegreerde ERP-oplossing waar in 50 landen meer dan 57.000 bedrijven en 1.400.000 gebruikers dagelijks mee werken. Microsoft Dynamics NAV bevat nagenoeg alle functionaliteiten voor uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en kan bovendien worden uitgebreid met volledig geïntegreerde modules welke specifiek zijn toegesneden op uw branche. Daarnaast is Microsoft Dynamics NAV eenvoudig aanpasbaar om ook aan uw bedrijfsspecifieke behoefte te voldoen.

Trefwoorden: Bedrijfssoftware, Microsoft Dynamics Nav, Software

Andere producten en diensten van Severijns Consultancy

30-06-2009

Meer inzicht, meer grip met Microsoft Dynamics NAV

Wilt u voortdurend slagvaardig en met succes inspelen op uw markt? Snel en zeker knopen doorhakken om de concurrentie voor te blijven? Meer productiviteit behalen en tegelijkertijd blijven inspelen op de snel veranderende eisen van de klant?

Severijns Comsultancy is dé specialist op het gebied van de gebruiksvriendelijke Microsoft Dynamics NAV ERP-software (voorheen Navision). Samen met u inventariseren onze ervaren mensen de  wensen van uw ondernemening en vertalen di


implementatie van een ERP-pakket van Severijns Consultancy thumbnail
03-11-2007

implementatie van een ERP-pakket

De implementatie van een ERP-pakket
De implementatie van het pakket moet resulteren in de best mogelijke fit tussen de pakketfunctionaliteit en de gewenste bedrijfsvoering, waarbij de implementatie uitgevoerd kan worden met een zo gering mogelijke verstoring van de dagelijkse operatie. Daarnaast moeten bedrijven streven naar een zo beperkt mogelijke interne en externe inzet, een zo kort mogelijke termijn, tegen minimale kosten.
Severijns Consultancy adviseert, imp


Lijst met services van Severijns Consultancy thumbnail
04-04-2007

Lijst met services

Lijst met services
• Projectmanagement
• Selectietraject
• Implementatiebegeleiding
• Verzorgen van opleidingen

Zie de website: www.severijnsconsultancy.eu