Palletisers en depalletisers

Door: Van Uitert B.V.  13-02-2012
Trefwoorden: Palletiser, Depalletiser

 

30 jaar ervaring en ontwikkeling

Van Uitert maakt al ruim 30 jaar depalletizers. In 1981 werd in opdracht van conservenfabriek Veluco de eerste depalletiseer-machine ontwikkeld. De machine werd ontworpen voor het ontstapelen van conservenblikken en werd destijds nog helemaal met de hand getekend.

Inmiddels heeft Van Uitert ruim 40 depalletizers gemaakt voor diverse klanten uit verschillende branches. De meest recente machine is ontwikkeld voor Nestlé in Zwitserland.


Continue vooruitgang

De depalletizers van Van Uitert worden volgens een vast concept gemaakt maar zijn wel altijd klantspecifiek. Daarnaast blijven we de depalletizers, net als al onze producten, continue verbeteren. Een recent voorbeeld hiervan is de toepassing van onderhoudsvrije bewegingsmodules. Ook maken we tegenwoordig gebruik van servomotoren.

De grootste verandering ten opzichte van 30 jaar geleden zit hem vooral in de elektrische besturing. 

Kiezen voor een depalletizer van Van Uitert
Kiezen voor Van Uitert betekent kiezen voor een ervaren specialist en een klantspecifiek en betrouwbaar ontwerp. Natuurlijk kunnen wij ook de toe- en afvoer van de te handelen producten voor u verzorgen.

Trefwoorden: Depalletiser, Palletiser

Andere producten en diensten van Van Uitert B.V.

13-02-2012

In-line divider

- Verhoging van de lijnefficiency - Drukloze verdeling van de producten - Lage onderhoudskosten - Laag geluidsniveau - Flexibel aan te passen voor verschillende producten