Sportmassage

Door: 2PB Bedrijfsmassage & Consultancy  02-06-2011
Trefwoorden: Sportmassage, Sport Massage

SPORTMASSAGE
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van de spieren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed en de kans op blessures wordt verkleind.

Trefwoorden: Sport Massage, Sportmassage

Contact 2PB Bedrijfsmassage & Consultancy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van 2PB Bedrijfsmassage & Consultancy

02-06-2011

Lypossage

  LYPOSSAGE: maakt het lichaam strakker, geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen, oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap worden na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer zichtbaar mooier, strakker en gladder. Lypossage geeft geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.


02-06-2011

Manuele Lymfedrainage

reinigt en stimuleert het hele lichaam, vermindert de kans op ziektes. ochtophoping sneller doen afnemen, stress en chronische vermoeidheid bestrijden worden. zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie, posttraumatische dystrofie, chronische vermoeidheid en mensen met migraine.


02-06-2011

Hotstone massage

Sportmassage vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen, een betere doorbloeding van de spieren, afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd


02-06-2011

Stoelmassage, Sportmassage, Hotstone massage, Lypossage, Manuele Lymfedrainage, ontspanningsmassage

LYPOSSAGE: Deze massage maakt het lichaam strakker & geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld