Stoelmassage, Sportmassage, Hotstone massage, Lypossage, Manuele Lymfedrainage, ontspanningsmassage

Door: 2PB Bedrijfsmassage & Consultancy  02-06-2011
Trefwoorden: Consultancy, Sportmassage, Ontspanningsmassage

LYPOSSAGE:
Deze massage maakt het lichaam strakker & geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat zal bereikt worden na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder.


MANUELE LYMFEDRAINAGE
Deze behandeling reinigt en stimuleert het hele lichaam en vermindert de kans op ziektes. Tevens kan een lymfedrainage een vochtophoping als gevolg van een (sport)blessure of medische ingreep sneller doen afnemen met een voorspoediger herstel als resultaat. Ook stress en chronische vermoeidheid kunnen met deze behandeling bestreden worden. Vanwege de combinatie van subtiele aanraking van de huid en een hele lichte druk is deze behandeling ook zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie, posttraumatische dystrofie, chronische vermoeidheid en mensen met migraine.


HOTSTONE MASSAGE
Het is een dieptemassage van de huid en spieren met warme stenen. Deze vulkanische stenen (basalt) kunnen de warmte lang vasthouden omdat het een hard gesteente is met een hoge dichtheid. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 45ºC/50ºC en heeft een holistische werking omdat de massage de lichaamstemperatuur verhoogd. Hierdoor ontstaat een warm en behaaglijk gevoel van welbevinden.

SPORTMASSAGE
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van de spieren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed en de kans op blessures wordt verkleind.

STOELMASSAGE:
kijk op mijn site voor meer informatie over deze overige massages.

Trefwoorden: Bedrijfsmassage, Consultancy, Hotstone Massage, Hotstonemassage, lipossage, lymfe massage, Lymfedrainage, Lypossage, Manuele Lymfedrainage, Ontspannings Massage, Ontspanningsmassage, Sport Massage, Sportmassage, Stoelmassage,

Contact 2PB Bedrijfsmassage & Consultancy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van 2PB Bedrijfsmassage & Consultancy

02-06-2011

Lypossage

  LYPOSSAGE: maakt het lichaam strakker, geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen, oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap worden na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer zichtbaar mooier, strakker en gladder. Lypossage geeft geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.


02-06-2011

Manuele Lymfedrainage

reinigt en stimuleert het hele lichaam, vermindert de kans op ziektes. ochtophoping sneller doen afnemen, stress en chronische vermoeidheid bestrijden worden. zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie, posttraumatische dystrofie, chronische vermoeidheid en mensen met migraine.


02-06-2011

Hotstone massage

Sportmassage vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen, een betere doorbloeding van de spieren, afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd


02-06-2011

Sportmassage

SPORTMASSAGE Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheid, pijn en kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding van de spieren waardoor de stofwisseling positief wordt beïnvloed en de kans op blessures wordt verkleind.