Bart Gerbranda Makelaardij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Joost van den Vondellaan 2 , 5152 LE Drunen, Noord-Brabant

E-mail

Over Bart Gerbranda Makelaardij

Ons team is gespecialiseerd in de woning-makelaardij. Wij hebben plezier in het helpen bij het verkopen of kopen van een huis; het vraagt om betrokkenheid en zorgvuldigheid. Voor u is het van belang, dat wij adviseren alsof het ons eigen huis betreft. Daarbij hoort een reële voorlichting zodat risico’s helder in beeld zijn en teleurstellingen worden voorkomen.

U zoekt een makelaar voor de verkoop van uw huis. Het moet een makelaar zijn waarin u vertrouwen heeft en die u aanspreekt, “het moet klikken”.

Via ons verkopen betekent dat alle werkzaamheden door ons worden verricht en wij begeleiden u tot aan de notaris. Van uw huis wordt een videopresentatie gemaakt en uw huis wordt automatisch ook op de best bezochte en meest complete websites, zoals www.funda.nl aangeboden.

Veel mensen willen wel verhuizen, maar dat besluit staat of valt met de waarde van hun huidige woning.

Wij bieden u aan om geheel kosteloos een indicatie van de waarde te geven en het te volgen traject aan te geven, waardoor u de mogelijkheid om te verhuizen en daarmee wensen in vervulling te zien gaan beter kunt inschatten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bartgerbrandamakelaardij/

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drunen Noord-Brabant

Is Bart Gerbranda Makelaardij in Joost van den Vondellaan 2, Drunen Noord-Brabant 5152 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5152 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826915]