boekpakket.nl

Afdrukken

Is boekpakket.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: thomas edisonweg 27 , 5151 DH Drunen, Noord-Brabant

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over boekpakket.nl

Boekpakket is de kinderboekenspecialist voor school én thuis. Wij leveren al 15 jaar boekpakketten volgens een uniek concept van zichtzendingen. Via deze zendingen maken wij het voor scholen eenvoudig om hun schoolbibliotheek up to date te houden met de mooiste kinderboeken. Verder bieden we aan particulieren een groot assortiment in kinderboeken aan met altijd het nieuwste aanbod.
Daarnaast bieden wij een unieke dienst genaamd Digiboeks. Met een Digiboeks abonnement kun je onbeperkt online prentenboeken lezen via de tablet, pc en digitale schoolborden. Geschikt voor zowel scholen als particulieren.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Drunen Noord-Brabant

Is boekpakket.nl in thomas edisonweg 27, Drunen Noord-Brabant 5151 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Basisonderwijs diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Basisonderwijs per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5151 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810713]