Hoog Chinees bezoek bij Van Beek Schroeftransport

Hoog Chinees bezoek bij Van Beek Schroeftransport van Celsius

Door: Celsius  30-04-2009
Trefwoorden: Schroeftransport, Celsius, Schroeftransporteur

De groep bestond uit leden van het hoger management, engineers, productmanagers en een tolk. Allen betrokken bij de opzet van een nieuwe plant voor Tianjin Dagu Chemical Industry met een oppervlakte van 2,820,000 m2. Een week lang bezochten zij verschillende leveranciers in Europa en brachten ook een dag door op locatie bij Van Beek in Drunen.

De dag bestond uit het verder kennismaken met Van Beek en de divisie Celsius (thermisch schroeftransport) en eindigde met een rondleiding door de fabriek en het testcentrum. Tevens inspecteerden zij de zeven, voor Tianjin Dagu Chemical Industry, in productie zijnde schroeftransporteurs.
Deze geavanceerde roestvaststalen trogtransporteurs gaan ingezet worden voor een compounding installatie, waarbij de verschillende componenten om ABS kunststof te maken door de transporteur gedoseerd en gemengd worden waarna deze de extruder ingaan.

Tianjin Dagu Chemical Industry is een grootschalige geïntegreerde chloride-soda producent met als eindproducten ondermeer caustic soda, PVC, kunstharsen, pesticide, epoxypropaan en ABS kunststof.

Van Beek heeft altijd fors geïnvesteerd in engineering, productie en ict en is hierdoor in staat een hoge constante kwaliteit te leveren aan haar afnemers, waar ook ter wereld. Ook bij het zoeken naar innovatieve oplossingen, zoals dat nodig is bij het opzetten van een nieuwe plant, kan men op Van Beek rekenen. Deze meerwaarde maakt voor Tianjin Dagu Chemical Industry het verschil!

Trefwoorden: Celsius, Dagu, Schroeftransport, Schroeftransporteur, Tianjin,