Fysiocompany Fysiotherapie Drunen-Zuid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mozartlaan 51 , 5151 KA Drunen, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiocompany Fysiotherapie Drunen-Zuid

Fysiocompany Drunen - zuid bestaat uit een enthousiast team fysiotherapie specialisten die samen met u werken aan een zo snel mogelijk herstel of oplossing van uw probleem op (kinder) fysiotherapeutisch gebied. Op onze nieuw te openen locatie (mei 2014) in de Mozartlaan gaan wij ook direct en op dezelfde locatie samenwerken met andere hulpverleners als diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten en psychologen. Ook hebben wij hier de mogelijkheid voor groepsbehandelingen (maximaal 8 personen) en kunt u deelnemen aan groepslessen voor specifieke aandoeningen. De intensieve samenwerking met de huisartsen blijft onveranderd. Onze beweegtuin, die in de loop van het jaar zal worden aangelegd, is, na een intake, vrij toegankelijk, zodat u kunt komen oefenen als het u uitkomt.
Onze specialisaties zijn manuele therapie, kinderfysiotherapie oncologiefysiotherapie en dry needling. Ook voor incontinentieklachten, beweegprogramma's voor diabetes en overgewicht, chronische pijnklachten en artrose kunt u bij ons terecht.
Samen met de huisartsen, psychologen en maatschappelijk werk participeren wij in een programma voor mensen met depressie. Daarnaast zijn wij allemaal geschoold in medical taping.
Beter worden is belangrijk, actief in beweging blijven is dat zeker ook. Daarom hebben wij samenwerking gezocht met sportverenigingen. Als u behoefte heeft om verder te sporten na een blessure of klacht, dan zorgen wij voor een goede overdracht bij die sportvereniging.
Onze kinderfysiotherapeuten verzorgen ook de lessen van de peutergym. In groepen van maximaal 10 kinderen tussen 2 en 4 jaar worden de peuters uitgedaagd om belangrijke bewegingservaringen op te doen. Ook is er veel aandacht voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Deze lessen worden gegeven in de speelzaal van basisschool "de Regenboog", in de von Suppestraat.
Omdat wij deel uitmaken van de organisatie Fysiocompany kunnen wij u nog meer service bieden.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiocompany Fysiotherapie Drunen-Zuid in Mozartlaan 51, Drunen Noord-Brabant 5151 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5151 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825408]