Kolmans Schildersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tibetlaan 13 , 5152 JG Drunen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kolmans Schildersbedrijf

Schildersbedrijf Kolmans in Drunen in Noord Brabant is een jong en dynamisch schildersbedrijf uit Drunen dat schilderswerkzaamheden verricht in de breedste zin van het woord voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden kunnen kleinschalig of projectmatig zijn en betreffen zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie.

Onderhoud
Het belangrijkste om het houtwerk van uw woning of monumentaal pand te behouden is om planmatig en regelmatig het buitenwerk goed te onderhouden.
Hierdoor voorkomt u houtrot aan raamkozijnen, deurkozijnen, raamluiken, deuren etc.

Houtrotrenovatie
Bij slecht of geen onderhoud vormt houtrot het grootste gevaar. Niet voor niets zijn wij daarom dan ook in dit soort werk gespecialiseerd. Indien u hierover meer wilt weten, vraag dan informatie aan.

Nieuwbouw
Ook het schilderwerk van nieuwbouw is bij ons in goede handen. Zowel voor het buitenwerk als het binnenwerk staan wij voor een gedegen afwerking.

Wand/plafond afwerking
Wij verzorgen plafond- en wandafwerking zoals muurverven, kwartsverven en behangen.

Beglazing
Ook kunnen wij zorgen dat uw pand wordt voorzien van isolerende, veiligheids- en/of geluidswerende beglazing.

Advies
Uiteraard houdt het niet op wanneer uw (nieuw-)bouwproject gereed is, want ook voor het onderhouden van uw woning/gebouw zijn wij graag bereid om u goed advies te geven over diverse verfsoorten en kleuren zowel voor binnen- als buitenschilderwerk

Een vakkundig schilder onderscheidt zich van anderen door het leveren van maatwerk.
Voor alle werkzaamheden geldt dat Kolmans Schildersbedrijf een hoge kwaliteitsnorm hanteert door gebruik te maken van duurzame materialen, het werken met gediplomeerde schilders en geven van gedegen advies. Dit resulteert in strak schilderwerk met tevreden opdrachtgevers.
Schilderwerk is zowel voor u als voor ons een visitekaartje.
Bovendien werken wij met vooraf afgesproken prijzen zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kolmans Schildersbedrijf in Tibetlaan 13, Drunen Noord-Brabant 5152 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5152 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826996]