Praktijk voor Fysiotherapie A.L.M. Keetels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Afrikalaan 136 , 5152 MD Drunen, Noord-Brabant

E-mail

Over Praktijk voor Fysiotherapie A.L.M. Keetels

Wij zijn vooral gericht op orthopaedische geneeskunde, wat betekent dat problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat vaak door ons behandeld worden met de modernste technieken. Ook hebben wij een electrisch tractie-apparaat voor het behandelen van CTS (=carpaal tunnel syndroom). Dit is een aandoening aan de pols, waarbij een zenuw klem komt te zitten (n. medianus) in de pols en tintelingen kan geven in de middel- en ringvinger. Soms kan zo een operatie worden voorkomen. Ook kan er krachtsverlies en gevoelsstoornissen optreden.
Verder behandelen wij alle andere aandoeningen, die bij een fysiotherapeut thuis horen, dus te maken met de bewegende mens. Middels oefentherapie, massage en stroom- en/of warmte-applicaties kunnen zo de klachten verminderd worden.
Voor meer informatie over CTS, kijk eens op de site www.cont-ex.nl

Verder werken we vaak bij de actieve revalidatie met het PRT-concept. Dit houdt in een actieve functionele trainingsmethode om de algemene en specifieke belastbaarheid te verhogen, dus dit concept kan worden toegepast bij alle klachten van het actieve en passieve bewegingsapparaat omdat er individueel wordt bekeken wat de juiste prikkel voor het probleem is.

Ook kunt U bij ons terecht met functiestoornissen van de bekkenbodem. Incontinentie en bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap kunt U bij ons laten behandelen.
Na een intake gesprek kan bv. geleerd worden hoe en wanneer de bekkenbodem spieren aangespannen of ontspannen moeten worden. Ook kan U het juiste toiletgedrag aangeleerd worden.

Dry Needling wordt ook in onze praktijk gegeven. Via acupunctuurnaalden worden "Trigger Points" aangeprikt en ontspannen de spieren. Deze triggerpoints zijn lokale spierverkrampingen, die ook in andere gebieden pijn en bewegingsbeperkingen kunnen geven. Indicaties zijn dan ook spierpijnen, overbelastingsklachten en bewegingsbeperking van gewrichten.

Tenslotte Medical Taping.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Praktijk-voor-Fysiotherapie-ALM-Keetels/331548603539963

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Fysiotherapie A.L.M. Keetels in Afrikalaan 136, Drunen Noord-Brabant 5152 MD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5152 MD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228601]