Tessel & Soffers Advocaten Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotestraat 178 , 5151 BP Drunen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tessel & Soffers Advocaten Van

Ons kantoor heeft twee specifieke intrumenten

om de spreekwoordelijke drempel laag te houden:

Het eerste gesprek is gratis!

en

U kunt kiezen voor een vaste prijs, die vooraf wordt afgesproken,

of voor een uurtarief waarbij u van tevoren een inschatting krijgt van de tijd die wij denken aan uw zaak te zullen besteden.

Ons kantoor bestaat sinds 1996 in Drunen. Ons huidige pand aan de Grotestraat 178 hebben wij in 2000 betrokken. Het bevalt ons goed in Drunen en kennelijk zijn onze klanten ook tevreden met ons.

Wij vinden het belangrijk dat zowel particulieren als ondernemers tijdig juridische hulp inroepen. Wij hebben liever dat mensen een paar keer voor niets komen, dan dat zij één keer te laat komen en dat er daardoor juridische misslagen zijn gemaakt. Deze misslagen kunnen soms onherstelbaar zijn en de kosten ervan kunnen erg hoog zijn in verhouding tot de kosten van het vermijden van het probleem door tijdig ons kantoor te bezoeken.

Daarom houden wij de spreekwoordelijke drempel van ons kantoor zo laag mogelijk.

Eerste gesprek gratis!

Bij particulieren bekijken wij altijd eerst of iemand in aanmerking kan komen voor gefinancierde rechtshulp. Grofweg gezegd komt daarvoor in aanmerking een alleenstaande met een inkomen niet hoger dan € 1.500,- of een gezin met een inkomen niet hoger dan € 2.100,- en een vermogen lager dan € 6.000,-. Deze bedragen wijzigen nogal eens.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tessel & Soffers Advocaten Van in Grotestraat 178, Drunen Noord-Brabant 5151 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5151 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820661]