Uitvaarthuijs Van Dommelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Antonie v Leeuwenhoekweg 24 , 5151 DV Drunen, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Uitvaarthuijs Van Dommelen

Persoonlijk, een warme uitstraling, gewoon, menselijk, uitmuntend en kwaliteit zijn kernwoorden waarop wij de dienstverlening van onze uitvaartonderneming baseren. De uitvaart wordt geregeld en begeleid door Peter of Rianne Huijs. Wij verplaatsen ons in uw situatie en sluiten uw persoonlijke wensen hierop zoveel als mogelijk aan.

De keuzes die gemaakt worden bij een uitvaart zullen voor een groot deel worden ingegeven door uw eigen achtergrond, afkomst en geloof. De gebruiken en rituelen bij een uitvaart in het noorden van het land zijn heel anders dan in het zuiden. Maar ook tussen de verschillende geloofsovertuigingen zijn grote verschillen waar te nemen.

In veel gevallen zijn wij bekend met de gebruiken en rituelen welke behoren bij streek en/of geloof. Zijn wij daar niet van op de hoogte dan vertellen wij dat en laten wij ons graag door u informeren. Wij passen ons daarbij aan.

Daarnaast is onze stelling bij elke uitvaart: wat gebruikelijk is, is voor ons niet belangrijk. Wat uw wensen zijn: dat is wel belangrijk voor ons.

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaarthuijs Van Dommelen in Antonie v Leeuwenhoekweg 24, Drunen Noord-Brabant 5151 DV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begrafenis diensten in Drunen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drunen Begrafenis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drunen Noord-Brabant, 5151 DV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764843]