Dennenoord Dierenkliniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hapertseweg 9 A , 5525 KE Duizel, Noord-Brabant
Eersel, Kempen

E-mail

Over Dennenoord Dierenkliniek

Wij zijn een dynamische, gemengde praktijk.
Sinds maart 2013 zitten we in onze nieuwe kliniek, gunstig gelegen aan de Hapertseweg in Duizel, vlakbij de toegangsweg naar de snelweg Eindhoven-Antwerpen.
Ons gebouw is opgedeeld in 3 aparte afdelingen: Honden en andere gezelschapsdieren, Katten en Paarden.
Kattendokter Frits Lamberts hoort bij de eerste dierenartsen die zich gericht heeft op kattengeneeskunde en -gedrag in Nederland. De speciale afdeling waar alleen katten mogen komen is een droom die werkelijkheid is geworden.
Merel Dierks heeft zich sterk toegelegd op paardengeneeskunde en is als een van de eersten in Nederland begonnen met het succesvol laten adopteren van moederloze veulens door pleegmerries.
Onze praktijk heeft een lange traditie in de advisering van melkvee- en varkensbedrijven. Evenals met het werken met zo weinig mogelijk antibiotica. Onze veehouders zitten extreem laag in hun gebruik en daar zijn we erg trots op.
We streven naar een gezellige sfeer voor de schermen, terwijl achter de schermen in goed uitgeruste ruimtes optimale diergeneeskundige zorg verleend wordt.
Hopelijk mogen we u en uw huisdier een keer begroeten.
Tot ziens!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dierenkliniek-Dennenoord/273467812670904

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dennenoord Dierenkliniek in Hapertseweg 9 A, Duizel Noord-Brabant 5525 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Duizel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Duizel Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Duizel Noord-Brabant, 5525 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823847]