Brabantse Postzegel en Muntenveiling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerver 10 , 5521 DB Eersel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Brabantse Postzegel en Muntenveiling

Brabantse Postzegel- en Muntenveiling.
Wij houden voor u elke maand online veilingen.

Hierin vind u een groot aanbod van voornamelijk postzegels en munten.
De inhoud van deze online veilingen bevat o.a. diverse betere en zeer goede nummers Nederland en Overzeese Rijksdelen en Buitenland.
Tevens hebben we steeds een ruime sortering in goede verzamelingen Nederland, Overzeese Rijksdelen, Buitenland en restpartijen in dozen en kisten enzovoort.
U kunt in het bezit komen van deze kavels door mee te doen aan de online veiling of de Euro veiling. Beide veilingen vinden maandelijks plaats. Bij de Euro veilingen is het startbod altijd slechts € 1,00. Doe ook mee!

Taxaties
Heeft u een verzameling postzegels of munten en wilt u de marktwaarde weten? Wij maken een nauwkeurige schatting voor u. Wij kunnen taxaties verrichten voor de verzekering, voor deelname aan onze veilingen, voor successie/verdelingen of enkel voor het vaststellen van de marktwaarde.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)497-512057 of kijk op onze website www.brabantsepostzegelveiling.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hobby Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brabantse Postzegel en Muntenveiling in Kerver 10, Eersel Noord-Brabant 5521 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eersel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eersel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eersel Noord-Brabant, 5521 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820429]