Castelijns & Swaans

Afdrukken

Is Castelijns & Swaans incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 98 , 5521 CE Eersel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Castelijns & Swaans

Ruim een kwart eeuw kwaliteit
Pieter Castelijns legde in 1984 met de oprichting van Accountantskantoor Castelijns de basis voor het huidige Castelijns & Swaans. De huidige directie van Castelijns & Swaans bestaat uit Peter Swaans, Ludwig van Moll, Jan Borgmans en Louis Maas.

Kwaliteit kun je meten
Kwaliteit is een rode draad die dwars door de organisatie van Castelijns & Swaans loopt. Niet omdat het moet, maar omdat het past bij onze filosofie en cultuur. Naast de periodieke preventie toetsingen blijft Castelijns & Swaans zich voortdurend ontwikkelen om te voldoen aan de geldende kwaliteitseisen.

Periodieke Preventieve Toetsing (PPT)
Om het vertrouwen in de kwaliteit van accountants te garanderen heeft brancheorganisatie NBA een Raad van Toezicht ingesteld. Die controleert of accountants hun werkzaamheden uitvoeren volgens de beroepseisen. Deze raad toetst ook het stelsel van kwaliteitsbeheersing op de accountantskantoren.
Een voldoende uitslag van deze toets is vergelijkbaa

Kaart

Is Castelijns & Swaans in Nieuwstraat 98, Eersel Noord-Brabant 5521 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onroerend Goed diensten in Eersel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eersel Onroerend Goed per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eersel Noord-Brabant, 5521 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814048]