Domotica Shutters

Domotica Shutters van Jasno Shutters

Door: Jasno Shutters  16-05-2011
Trefwoorden: Architecten, Zonwering, Raamdecoratie

PERSBERICHT

Eersel, maart 2011

Nieuw: shutters bedienen met uw iPhone
De Opera en JASNO introduceren domotica shutters

De houten binnenluiken van JASNO zijn nu, dankzij de innovatieve samenwerking met De Opera, met domotica te bedienen. JASNO is de eerste leverancier in Europa die shutters via domotica bedienbaar op de markt brengt.

Domotica is het op afstand sturen van elektrische toepassingen in huis, zoals de verlichting, airco en home cinema set. De Opera, specialist in domotica, heeft samen met JASNO, marktleider in shutters, de krachten gebundeld met als resultaat de eerste domotica shutters in Europa. Nooit eerder was het mogelijk de lamellen van de shutters via bijvoorbeeld de iPad of iPhone te openen of sluiten. Er komt géén batterij of solaraansluiting bij kijken omdat er gewerkt wordt met een vaste voeding.

Efficiënt wooncomfort
Bram Raaijmakers, Sales Manager bij JASNO: 'Als je volledige privacy wilt of juist heerlijk de zon naar binnen wilt laten schijnen, met slechts één druk op de knop is dat nu mogelijk'. 'Desgewenst op afstand vanuit bijvoorbeeld de auto' vult Jacco Troost, directeur van De Opera Domotica, hem aan. 'Als er 's avonds niemand thuis is kan ingesteld worden dat de shutters automatisch dichtgaan en de verlichting en het alarm aangaat. Je kiest op de touchscreen voor 'avond' en that's it'.

Karakteristieke shutters
De moderne domotica shutters hebben hun sfeervolle uitstraling niet verloren. Integendeel. Door de verschillende mogelijkheden in kleur, paneelverdeling en lamelbreedtes kunnen tal van woonstijlen worden gecreëerd. Ook voor speciale ramen – zoals ronde, schuine of zelfs dakramen – zijn domotica shutters in de meeste gevallen gewoon toepasbaar. Maatwerk is de standaard. Domotica shutters doen wat u zegt én bieden tevens extra sfeer in het interieur.

De introductie van de domotica shutters van JASNO in RTL Lifestyle Experience  is zondag 20 maart 2011 om 16.15 uur te zien bij RTL5.

Meer info: www.jasno.nl  |  www.deoperadomotica.nl

Geïnteresseerd in domotica shutters? Neem dan contact op met Bram Raaijmakers van JASNO via .

Trefwoorden: Architecten, Binnenluiken, Inrichting, Raamdecoratie, Shutters, Zonwering

Andere producten en diensten van Jasno Shutters

Nieuw: de JASNO foto-App om shutters te visualiseren van Jasno Shutters thumbnail
17-05-2011

Nieuw: de JASNO foto-App om shutters te visualiseren

  Eersel, mei 2011   Het antwoord op de vraag of shutters in het interieur passen Nieuw: JASNO foto-App voor shutters


23-09-2009

Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (3)

Eind september presenteert Jasno Shutters op de Woonbeurs Amsterdam shutters met extra brede lamellen.


Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (2) van Jasno Shutters thumbnail
23-09-2009

Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (2)

Eind september presenteert Jasno Shutters op de Woonbeurs Amsterdam gezandstraalde shutters.


Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (1) van Jasno Shutters thumbnail
23-09-2009

Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (1)

Eind september presenteert Jasno Shutters op de Woonbeurs Amsterdam cederhouten shutters.


08-04-2009

Jasno shutters voldoen aan norm lichtdichtheid NHC

De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft geconstateerd dat de shutters en blinds van Jasno qua lichtdichtheid binnen de basisnormering vallen voor hotels tot en met een 5-sterren classificatie. Daarnaast kunnen hotels door het toepassen van shutters of blinds ook extra punten behalen vanwege hun onderscheidendheid ten opzichte van andere raamdecoratie.


12-03-2009

Jasno shutters populair in serres en erkers

Jasno shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzondere vorm van zonwering die meer en meer aan populariteit wint. Niet verwonderlijk, want shutters zijn een bijzonder alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Vooral in serres, erkers en bij andere grote raampartijen zijn shutters praktisch en creëren ze prachtige lichteffecten.


28-08-2008

Jasno introduceert shutters met elektrische bediening

Remote shutter voor nog meer comfort en lastig bereikbare ramen

Jasno Shutters heeft haar collectie uitgebreid met de Remote shutter. Jasno is hiermee de eerste leverancier die houten binnenluiken met een elektrisch bedieningssysteem in Europa op de markt brengt.