Jasno shutters populair in serres en erkers

Door: Jasno Shutters  12-03-2009

Jasno shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzondere vorm van zonwering die meer en meer aan populariteit wint. Niet verwonderlijk, want shutters zijn een bijzonder alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Vooral in serres, erkers en bij andere grote raampartijen zijn shutters praktisch en creëren ze prachtige lichteffecten.

Shutters bestaan uit één of meerdere panelen die open en dicht kunnen en waarin lamellen bevestigd zijn. De lamellen kunnen op en neer bewegen waardoor licht en privacy geregeld kunnen worden. Ze nodigen uit om met het licht te spelen en zorgen voor verrassende effecten.

Ideaal voor serres en erkers
Jasno shutters blijken dit voorjaar weer erg in trek bij mensen die op zoek zijn naar zonwering voor een serre, erker of grote raampartij. Jeroen Hermans, directeur van Jasno Shutters: “Een ruimte met veel ramen biedt vaak mooie vergezichten of uitzicht op de tuin. Daar willen mensen dan ook optimaal van kunnen genieten. Het nadeel is, dat de zon erg fel naar binnen kan schijnen en de temperatuur ook aardig kan oplopen. Shutters bieden dan uitkomst. Mensen kunnen hiermee zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy bepalen.”

Geschikt voor ieder interieur
Jasno shutters kunnen helemaal op de wensen van de klant afgestemd worden. Jeroen Hermans: “We hebben verschillende lamelbreedtes, scharnieren, bedieningsmechanismen en een uitgebreide kleurencollectie. Shutters passen in ieder interieur, of mensen nu houden van een klassieke inrichting of juist alles modern en minimalistisch willen houden.” De shutters van Jasno kunnen ook zonder problemen in de badkamer worden toegepast.