Nieuw: de JASNO foto-App om shutters te visualiseren

Nieuw: de JASNO foto-App om shutters te visualiseren van Jasno Shutters

Door: Jasno Shutters  17-05-2011
Trefwoorden: Architecten, Interieur, Badkamer

 

Eersel, mei 2011

 

Het antwoord op de vraag of shutters in het interieur passen
Nieuw: JASNO foto-App voor shutters


 brengt een mobiele applicatie uit voor de iPhone en iPod touch. Met deze gratis App kunnen mensen in drie eenvoudige stappen hun ramen voorzien van shutters (houten binnenluiken). JASNO is hiermee de eerste in de zonweringbranche die een dergelijke App uitbrengt.

 

Maak een foto van het raam, geef aan waar de hoekpunten op het raam zitten en plaats de shutters erin. Heel snel en erg realistisch is te zien hoe shutters in het interieur ogen. Door te spelen met kleuren, lamelmaten of het aantal shutterpanelen kunnen mensen de shutters naar wens vormgeven. Ook toont de de dichtstbijzijnde verkooppunten.


Droom wordt werkelijkheid
Uit onderzoek bleek dat veel mensen zich afvragen of shutters wel in hun interieur passen. Simon Sants, mededirecteur van JASNO en bedenker van de App: "Ik fantaseerde al jaren over een manier om mensen te laten zien hoe shutters bij hen thuis zouden staan. Want ondanks ons stalenmateriaal en foto's van andermans huizen is dat best moeilijk voor te stellen. Met de huidige technologie is mijn droom werkelijkheid geworden: de JASNO-App. We kunnen potentiële klanten zo nog beter helpen''.


 

Omzetstijging door shutters in erkers
Volgens JASNO hebben consumenten specifiek veel moeite met het aanschaffen van raamdecoratie voor in een erker. 'Zie ik het glas-in-lood nog wel?' of 'wordt het niet te druk voor het raam?', zijn veelgestelde vragen. Simon Sants: "Fotografeer de erker, bewerk de foto met de App en beoordeel het zelf. Gezien de realistische weergave van de shutters verwacht ik dat we mensen met de App sneller kunnen overtuigen en dat we shutters voor erkers aanzienlijk vaker zullen verkopen".


 

Android en iPad
De JASNO App is - bij gebleken succes - ook voor het Android platform beschikbaar. Aan een geoptimaliseerde versie voor tablets als de iPad wordt al gewerkt.


De JASNO App is sinds 17 mei .

 

Meer informatie?

Trefwoorden: Architecten, Badkamer, Binnenluiken, Dakraam, Houten Jaloezieën, Inrichting, Interieur, Jaloezieën, Raamdecoratie, Shutters, Zonwering

Andere producten en diensten van Jasno Shutters

Domotica Shutters van Jasno Shutters thumbnail
16-05-2011

Domotica Shutters

PERSBERICHT Eersel, maart 2011 Nieuw: shutters bedienen met uw iPhone De Opera en JASNO introduceren domotica shutters De houten binnenluiken


23-09-2009

Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (3)

Eind september presenteert Jasno Shutters op de Woonbeurs Amsterdam shutters met extra brede lamellen.


Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (2) van Jasno Shutters thumbnail
23-09-2009

Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (2)

Eind september presenteert Jasno Shutters op de Woonbeurs Amsterdam gezandstraalde shutters.


Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (1) van Jasno Shutters thumbnail
23-09-2009

Jasno introduceert shutters in nieuwe uitvoeringen (1)

Eind september presenteert Jasno Shutters op de Woonbeurs Amsterdam cederhouten shutters.


08-04-2009

Jasno shutters voldoen aan norm lichtdichtheid NHC

De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft geconstateerd dat de shutters en blinds van Jasno qua lichtdichtheid binnen de basisnormering vallen voor hotels tot en met een 5-sterren classificatie. Daarnaast kunnen hotels door het toepassen van shutters of blinds ook extra punten behalen vanwege hun onderscheidendheid ten opzichte van andere raamdecoratie.


12-03-2009

Jasno shutters populair in serres en erkers

Jasno shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzondere vorm van zonwering die meer en meer aan populariteit wint. Niet verwonderlijk, want shutters zijn een bijzonder alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Vooral in serres, erkers en bij andere grote raampartijen zijn shutters praktisch en creëren ze prachtige lichteffecten.


28-08-2008

Jasno introduceert shutters met elektrische bediening

Remote shutter voor nog meer comfort en lastig bereikbare ramen

Jasno Shutters heeft haar collectie uitgebreid met de Remote shutter. Jasno is hiermee de eerste leverancier die houten binnenluiken met een elektrisch bedieningssysteem in Europa op de markt brengt.