Kappurs Kapsalon voor Hem en Haar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postelseweg 139 , 5521 RD Eersel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Kappurs Kapsalon voor Hem en Haar

Mijn naam is Ursela Raaijmakers. In januari 2002 ben ik na 9 jaar salon-ervaring als ambulant kapster begonnen. Ruim 10 jaar later opende ik in mijn eigen kapsalon. Op deze manier kan ik mijn klanten nog meer comfort en kwaliteit bieden!

Op de Postelseweg 139 in Eersel is een zeer mooie en moderne kapsalon ingericht. Dames, heren en kinderen kunnen hier terecht. Ik richt me op goede kwaliteit en gepast advies om tot een mooi resultaat te komen. Door middel van shows, beurzen en cursussen blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Bij Kappurs kunt u terecht voor de 'look' van uw keuze, geïnspireerd op de laatste mode. Ik werk met producten van goede kwaliteit, die uiteraard ook bij mij te verkrijgen zijn.

kappurs is hoofdzakelijk een milieuvriendelijke kapsalon en staat voor eerlijk, natuurlijk, biologisch en ecologisch.

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo, Zo
Gesloten
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kappurs Kapsalon voor Hem en Haar in Postelseweg 139, Eersel Noord-Brabant 5521 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Eersel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eersel Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eersel Noord-Brabant, 5521 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824503]