Pannekoekenbakker Restaurant De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Markt 7 , 5521 AJ Eersel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Pannekoekenbakker Restaurant De

In de feeërieke ambiance van één van onze restaurants kunt u kiezen uit meer dan 250 soorten pannenkoeken. Van de oer-Hollandse met stroop tot en met een rijk gevulde pannenkoek. Bovendien hebben wij ook nog een ruim scala aan heerlijke voor- en nagerechten. En voor de kinderen... een leuke verrassing.

Actief ontspannen kan ook volop in de prachtige omgeving van onze restaurants want er zijn vele fiets- en wandelroutes. Kortom een onvergetelijk dagje uit met oer-Hollandse pannenkoeken.

Door de charmante ligging in Eersel, een van de meest karakteristieke dorpjes van de Kempen en door zijn kindvriendelijke karakter, heeft De Pannekoekenbakker een geheel eigen bekoring. U ervaart hier nog de echte charme van het Brabantse land. Kom snel een keer genieten!

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eersel Noord-Brabant

Is Pannekoekenbakker Restaurant De in Markt 7, Eersel Noord-Brabant 5521 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Eersel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eersel Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eersel Noord-Brabant, 5521 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823276]