Pure Passie Bloemsierkunst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 68 , 5521 CD Eersel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail

Over Pure Passie Bloemsierkunst

Pure Passie Bloemsierkunst

Een vrolijke bloemenwinkel aan de Nieuwstraat in Eersel. Bij ons voert de creativiteit, kwaliteit, persoonlijke aandacht, kleur en vrolijkheid de boventoon. Wij laten een totaal beeld zien wat je met bloemen en planten kunt bereiken. In een huis, interieur, maar ook in een bedrijf, bijvoorbeeld in een showroom of op kantoor. Een bloemstuk bij de receptie van een bedrijf, of op de directiekamer. Bloemen zorgen voor een bijzondere uitstraling en trekken altijd de aandacht van mensen.

U kunt bij Pure Passie ook terecht voor bruidswerk en rouwwerk. Het samenstellen van dit bloemwerk gebeurt in een persoonlijk gesprek zodat wij voor u een bijzonder en passens bloemwerk kunnen leveren.

Wij raken geïnspireerd door de natuur, door de verborgen schoonheid die daarin schuilgaat. Het zijn vaak de kleine details die de aandacht trekken denk b.v. aan het lijnenspel en de kleur combinatie van de bloemen, bladeren of planten. Voor ons is het een uitdaging om deze schoonheid te delen met anderen en om deze terug te laten komen in de winkel en in het bloemwerk.

Wij zijn continu op zoek naar materialen die een eigen uitstraling hebben met een kwalitatieve hoogwaardigheid. Dit doen we door o.a. beurzen te bezoeken, vakbladen te lezen, vakgerichte evenementen te bezoeken en rond te kijken wat er in de wereld gebeurt, maar vooral ook om naar de klanten te luisteren.

Oog voor detail, service en kwaliteit is onze kracht. Voortdurend in beweging blijven, uitdagingen aangaan en creatief zijn, dat is waar Pure Passie voor staat.

www.purepassie-bloemsierkunst.nl
www.facebook.com/purepassie

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di, Zo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pure Passie Bloemsierkunst in Nieuwstraat 68, Eersel Noord-Brabant 5521 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eersel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eersel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eersel Noord-Brabant, 5521 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818107]