Vital Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gebint 73 , 5521 WG Eersel, Noord-Brabant
Kempen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vital Fysiotherapie

Vital Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk die zich speciaal op ouderen en mensen met neurologische aandoeningen richt. Vital Fysiotherapie is een samenwerkingsverband van MERAS Fysiotherapie en de RSZK. Wij hebben onze deskundigheid op het gebied van fysiotherapie bij ouderen en neurologische aandoeningen gebundeld om zo de ouderen optimaal van dienst te kunnen zijn.

Fysiotherapie voor ouderen, fysiotherapie bij neurologische aandoeningen, medische fitness, incontinentietraining, manuele therapie, lymfe- en oedeemtherapie. Daarnaast is het mogelijk dat, indien geindiceerd, fysiotherapie aan huis gegeven kan worden.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vital Fysiotherapie in Gebint 73, Eersel Noord-Brabant 5521 WG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Eersel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eersel Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eersel Noord-Brabant, 5521 WG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816926]