040verloskunde (t Noorden & de Boreling verloskundige)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pisanostraat 4 , 5623 CC Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over 040verloskunde (t Noorden & de Boreling verloskundige)

Het krijgen van een kindje is een unieke en heel bijzondere ervaring in je leven. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je goed begeleid wordt tijdens deze periode. Wij vinden dat iedere vrouw recht heeft op verloskundige zorg van de hoogste kwaliteit.

040verloskunde is een moderne praktijk met ruim 40 jaar ervaring. Wij staan voor persoonlijke zorg op maat, waarbij hoge kwaliteit, laagdrempeligheid en jouw tevredenheid op de voorgrond staan.

Wij werken in de praktijk met twee teams. Je wordt ingedeeld in team roze of team blauw, afhankelijk of je in Eindhoven Noord of Eindhoven Zuid, Eindhoven Centrum, Aalst of Waalre woont. Voor jou betekent dit een vast, klein team van verloskundigen die er 24/7 voor je zijn tijdens controles, bevalling en kraamvisites met veel rust en tijd.

De twee teams bestaan uit ervaren en deskundige verloskundigen met veel passie voor het vak. Tijdens onze spreekuren kun je een afspraak maken op een van onze praktijklocaties. Je ziet dan bij je controles tijdens de zwangerschap of bij een echo, een van de verloskundigen van jouw team. Zo leer je de verloskundigen van jouw team goed kennen, zodat een vertrouwd gezicht jullie uiteindelijk bij de bevalling van jullie kindje zal begeleiden.

Voor ons als volledig team draagt het werken in een grote organisatie bij aan een hele hoge kwaliteit van zorg: goed georganiseerde zorg en meer expertise, we vullen elkaar aan en kunnen voor elkaar opvangen in drukke tijden. Het biedt ons tevens de mogelijkheid om innovatief en vernieuwend te zijn. En het is ook gewoon heel gezellig!

Wij staan open voor ideeën en verandering. Je kunt altijd vragen of iets mogelijk is, wij bespreken de mogelijkheden en onmogelijkheden met je.

Ben je zwanger? Meld je al vroeg in de zwangerschap bij ons aan! Je kunt dit nu doen via het aanmeldformulier of bel ons tijdens werkdagen 040-241 98 41. Je kunt je ook direct aanmelden bij de assistente aan de balie op de praktijk.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is 040verloskunde (t Noorden & de Boreling verloskundige) in Pisanostraat 4, Eindhoven Noord-Brabant 5623 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bevalling diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bevalling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5623 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815472]