A J Loots BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Avignonlaan 14 , 5627 GA Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over A J Loots BV

Als specialist met meer dan 150 jaar ervaring is A.J. Loots B.V. uitgegroeid tot een totaalaanbieder van installaties, onderhoud en energievoorziening. Bij ons kunt u terecht voor alle adviezen en diensten die verband houden met verwarming, watervoorziening, luchtbehandeling, sanitaire en elektrische installaties. Verder zijn wij specialist op het gebied van duurzame energie. Indien nodig staan wij binnen 24 uur bij onze klanten voor de deur. In spoedeisende gevallen helpen wij u dezelfde dag.

De gehele verbouwing in één hand, wij nemen het werk van diverse specialisten op ons, zoals schilderwerk en tegelzetten. A.J. Loots B.V. werkt volgens strakke tijdsplanning en beperkt de overlast van de verbouwing en aanleg. Verder verzorgen wij het vervangen van CV ketels door moderne zuinige HR ketels.
Na de verbouwing kunt u ook voor al uw onderhoud bij ons terecht.

Wij werken met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken waaronder Atag, Vaillant, Grohe, Sphinx, Geberit, Kludi, Venlo, Villeroy&Boch en Nefit Fasto. Als erkend GasNed installateur kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor het huren en leasen van gastoestellen van de meest uiteenlopende aard.

Met het oog op energiebesparing biedt A.J. Loots B.V. ook oplossingen aan voor duurzame energie. Zoals zonneboilers, spaardouches, warmte pompen, warmte terugwinning, DuBoRain, HR-ketels en PV-panelen waar u zelfs niet alleen het milieu mee gespaard maar ook op uw portemonnee.

U kunt samen met A.J. Loots B.V. een gepaste oplossing vinden voor uw situatie. Ook bestaat de mogelijkheid subsidie te ontvangen op een aantal installaties. Voor meer informatie bent u ook hartelijk welkom in ons centrum voor duurzame energie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/A-J-Loots-BV-479595955539301/

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is A J Loots BV in Avignonlaan 14, Eindhoven Noord-Brabant 5627 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5627 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3743350]