A3Advies in Communicatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Torenallee 32 -04 , 5617 BD Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over A3Advies in Communicatie

A3Advies beslaat het hele traject om te komen tot communicatieoplossingen: van advies tot en met uitvoering.
Juist deze mix maakt dat tussentijdse dynamiek in het proces kan worden toegelaten. Communicatie is immers een dynamisch proces met steeds weer nieuwe componenten waar snel op moet worden kunnen ingespeeld.
Een eens gegeven oplossing in de vorm van een communicatieplan is in veel gevallen niet voldoende. Het geeft wel richting aan en biedt structuur om communicatie goed te verzorgen. Achteroverleunen is dan een valkuil. Goed ‘onderhoud’ is gewenst. De communicatieantennes moeten permanent in stelling worden gebracht om de nodig feedback te organiseren. Juist handig inspelen op ontwikkelingen en tijdig bijstellen van het beleid voorkomt vervelende issues.

U kunt A3Advies inzetten voor advies in grofweg de volgende communicatievelden:

Public relations
Interactie
Positioneren
Projectcommunicatie
Interimwerkzaamheden

Concreet: vaak gaat het hier over communicatie van bedrijven en instellingen en hun maatschappelijke omgeving. Zij zijn immers in hun bedrijfsvoering op een of andere manier afhankelijke van allerlei groepen. Daarbij kunnen tegengestelde belangen een rol spelen. De waarde van een goed gestructureerde communicatie behoeft dan ook nauwelijks uitleg.
Interactieve trajecten, participatie, omgaan met issues, media aanpak, kunnen hierbij van dienst zijn. Verder legt dit bureau zich toe op coaching van (jonge) communicatieprofessionals. Ook het doorlichten en positioneren van een communicatieafdeling in een organisatie behoort tot de mogelijkheden.

Zonder inlevingsvermogen is goede communicatie bedrijven zinloos.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/A3Beun

Categorieën: Communication Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is A3Advies in Communicatie in Torenallee 32 -04, Eindhoven Noord-Brabant 5617 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5617 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815490]