Jezelf goed voelen is nu door iedereen te leren

Door: Academy For Life Leadership  21-04-2008
Trefwoorden: Coaching, Training, Workshops

De Academy for Life Leadership organiseert op 27 september 2008 weer het FEELGOOD experiment(tm). Tijdens het FEELGOOD experiment leren 500 deelnemers hoe ze zichzelf in hun beste humeur brengen. Het is een metafoor voor alle stemmingen en kwaliteiten die in hen zitten. Als mensen weten hoe zij zichzelf goed laten voelen, weten ze ook hoe ze andere kwaliteiten bij zichzelf naar boven kunnen halen.

Sommige dagen zijn geweldig en sommige dagen kunnen heel erg tegen vallen. En op de dagen dat niets meezit zouden veel mensen wat meer controle willen hebben over hoe ze zich gedurende de dag gedragen en voelen.

Als iemand zichzelf niet goed voelt, maakt het lichaam andere stoffen aan dan wanneer iemand zich goed voelt. Jezelf goed voelen zit al in de mens. Mensen hoeven alleen nog maar te weten hoe ze dat in elke situatie kunnen doen.

Het FEELGOOD experiment is een ontspannende dag vol humor en inspirerende activiteiten, die de deelnemers laten inzien dat in iedereen geluk zit. Wij helpen hen om het terug te vinden.

Datum, locatie:
Het FEELGOOD experiment wordt op 27 september 2008 georganiseerd. De locatie is NH hotel Koningshof te Veldhoven (nabij Eindhoven).

Over de Academy for Life Leadership
De Academy for Life Leadership organiseert coachingsessies, seminars, workshops, trainingen en opleidingen die ondersteunen bij de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. De rode lijn in alle activiteiten is het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap bij de deelnemers.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bjørn Vos bij de Academy for Life Leadership (040-8511205) of op [email protected]

Academy for Life Leadership
Bjorn Vos
Telefoon: 040-8511205
Websites: www.lifeleadership.nl en www.feelgoodseminar.nl
E-mail: [email protected] of [email protected]

Trefwoorden: Assertiviteit, Carriere, Coaching, Feelgood, Geluk, Liefde, Relatie, Seminars, Training, Vriendschap, Workshops, Zelfverzekerdheid

Contact Academy For Life Leadership

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share