Advocaten Steijven & Bonnier

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stratumsedijk 54 , 5611 NE Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Advocaten Steijven & Bonnier

In 2005 begon mr. Martien Steijven, na 20 jaar in de ondernemingsrechtpraktijk werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in de regio Eindhoven, zijn eigen kantoor in het centrum van Eindhoven. Het nieuwe kantoor kenmerkte zich door specialisatie op de rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken hebben en door een persoonlijke benadering van de cliënt.

Vanaf 1 februari 2007 heeft mr. Chris Bonnier zich bij het kantoor aangesloten en is het kantoor verder gegaan onder de naam “Steijven & Bonnier Advocaten”. Chris Bonnier heeft, op het gebied van het ondernemingsrecht, vóór zijn toetreding meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de juridische advies- en procespraktijk.

Zowel Martien Steijven als Chris Bonnier zijn steeds werkzaam geweest in multidisciplinaire adviesorganisaties waar intensief werd samengewerkt met accountants en belastingadviseurs. Voor u als ondernemer heeft dat als voordeel dat wij gewend zijn makkelijk te communiceren met uw andere adviseurs.

Onze roots liggen in het Eindhovense. Daarom ook is ons kantoor gevestigd in het centrum van Eindhoven op een bekende, goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte tegenover het Parktheater en de St. Joriskerk.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Advocaten Steijven & Bonnier in Stratumsedijk 54, Eindhoven Noord-Brabant 5611 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5611 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826892]