Athleticshop start met Sneakertom.com

Athleticshop start met Sneakertom.com van Athleticshop Webshop

Door: Athleticshop Webshop  18-07-2007
Trefwoorden: Sneakers, Adidas, Asics

Met www.Sneakertom.com verwacht Athleticshop een aanzienlijke stijging binnen de Europese sneakermarkt te kunnen realiseren.
Het aanbod van www.Sneakertom.com bestaat uit sneakers van de volgende merken: Nike, Adidas, Puma en Asics. Op korte termijn zal dit uitgebreid worden met Reebok en Converse. Van alle merken is Athleticshop officieel dealer. Athleticshop koopt rechtstreeks in bij deze leveranciers waardoor echtheid van de producten en fabrieksgarantie gegarandeerd is.

Athleticshop is van oudsher gespecialiseerd in Nike Air Max. Op de nieuwe site sneakertom.com kunt u dan ook alle modellen vinden, zoals: Classics, Air Max 90, Shox, Tailwind, LTD, Impax etc. Deze modellen zijn ook te vinden op www.athleticshop.nl/webshop. Verder heeft Sneakertom een zeer uitgebreide collectie baby en kinderschoenen op de site gepresenteerd.

www.Sneakertom.com is ontwikkeld door Marketingbureau Queromedia te Niel België www.queromedia.be.
Volgens Joris Roeben (SEO consultant) is de site geoptimaliseerd om de klant van een zo goed mogelijk gebruiksgemak te voorzien. De site is beveiligd door GeoTrust.

 

Trefwoorden: Adidas, Asics, Athleticshop, Babyschoenen, Converse, Impax, Puma, Queromedia, Reebok, Shox, Sneakers, Sneakertom, Tailwind,