Beursgebouw Eindhoven BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lardinoisstraat 8 , 5611 ZZ Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Beursgebouw Eindhoven BV

Beursgebouw Eindhoven, dé evenementenlocatie van Zuid- Nederland is jaarlijks gastheer van tal van evenementen zoals:

Vak-en consumentenbeurzen, bedrijfsevenementen, congressen, concerten, dance- evenementen, festivals, markten, tentoonstellingen, examens, outlet- verkopen, indoorsportevenementen.

Beursgebouw Eindhoven biedt een uitstekende basis voor een succesvol evenement. Deze basis is gebaseerd op 3 unieke succesfactoren, te weten:

De unieke ligging midden in het centrum van Eindhoven, direct gelegen naast het centraal station, zorgt voor een perfecte bereikbaarheid van uw evenement. Gebleken is dat bezoekers, onder andere uit België Limburg, Noord- Brabant en Gelderland, in grote getale evenementen in deze prominente locatie bezoeken. Een commerciële hotspot voor uw evenement, beurs of congres.

Deze multifunctionele hal is voorzien van alle faciliteiten of kunnen er gecreëerd worden. De 7200m2 vloeroppervlakte (dit omvat hal en bordespartijen) biedt plaats aan 8000 personen staand en 4000 personen zittend. Er is een mogelijkheid voor een separate congresruimte die plaats biedt aan +/- 400 personen.

In combinatie met hoogwaardige en uitgebreide services, verzorgd door een creatief en ervaren team, worden veel zorgen uit handen genomen en de optimale omstandigheden gecreëerd voor een succesvol evenement.

Bent u na het bekijken van de faciliteiten en services geïnteresseerd geraakt in deze toplocatie, dan nodigen wij u graag uit om Beursgebouw Eindhoven te bezoeken. Zo kunt u de locatie in ogenschouw nemen en eventuele mogelijkheden vrijblijvend bespreken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/beursgebouw

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Beursgebouw Eindhoven BV in Lardinoisstraat 8, Eindhoven Noord-Brabant 5611 ZZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beurs diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Beurs per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5611 ZZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770822]