Blue Horse Glas in Lood

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kreeftstraat 46 , 5654 AE Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Blue Horse Glas in Lood

Achter Blue Horse schuilt….

Blue Horse Glas in Lood is het atelier van de Eindhovense Josette Pijnenborg (1968).

Na haar studie industrieel ontwerpen (Delft) kwam Josette in aanraking met het ambacht van glas in lood. Ze kon er haar gevoel voor kleur en lijnen kwijt, en vond er de rust van het handwerk.

Sinds 1997 heeft Josette daarom een eigen atelier, waarin ze werkt als ambachtsvrouw met kunstzinnige inslag. Ze maakt zowel traditionele ramen als in eigentijds werk. Meestal in opdracht, maar ook als vrij werk.

n al haar glas in lood is haar gevoel voor kleuren en balans te zien, evenals een duidelijke, vaak sierlijke lijnvoering. De natuur, het glas met al zijn texturen, vlakverdeling en diverse stijlperiodes (jugendstil) zijn inspiratiebronnen.

Van raamdecoratie tot complete wanden: U kunt in samenspraak met Josette tot een eigentijds of juist traditioneel glas in lood werk komen, dat qua stijl, sfeer en kleur precies bij u blijkt te passen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eindhoven Noord-Brabant

Is Blue Horse Glas in Lood in Kreeftstraat 46, Eindhoven Noord-Brabant 5654 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5654 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823722]