Facturado

Facturado van Braunoni

Door: Braunoni  12-03-2012
Trefwoorden: Administratieve Dienstverlening, Startende Ondernemers, Financiele Administratie

Online facturerenvoor ZZP en MKB
Freelancers, zzp-ers of mkb-ers zijn vaak al druk genoeg met dat waar ze goed in zijn. En dan ineens is weer het eind van de maand in zicht. Het moment om klanten weer een rekening te sturen voor de geleverde producten of diensten. Iets dat veel tijd kan kosten. En ook het overzicht is soms zoek: was die ene factuur nu al betaald of niet? Liever focus je als ondernemer op andere zaken. Om die zorg uit handen te nemen ontwikkelde het Eindhovense bedrijf BraunOni de gratis tool
.

 

BraunOni, gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme webapplicaties, lanceert een gratis online tool die facturatie en debiteurenbeheer weer simpel en overzichtelijk maakt: . Het bedrijf signaleerde een behoefte in de markt onder kleine en middelgrote ondernemers en hoopt met deze ontwikkeling hierin te kunnen voorzien.

 

Met Facturado kunnen bedrijven gemakkelijk facturen aanmaken en verzenden. Uiteraard ook met digitale handtekening. Ook klanten toevoegen en beheren en sjablonen aanmaken is zo gebeurd. De ontvangen en nog openstaande betalingen worden in één duidelijk overzicht gepresenteerd. Voor ondernemers die uitgebreidere wensen hebben biedt Facturado naast het gratis Standaard Pakket ook het Plus Pakket. Dit pakket met extra functionaliteiten is nu 3 maanden gratis te proberen.

Trefwoorden: Administratieve Dienstverlening, Debiteurenbeheer, Digitale rekening, Factureren in de cloud, Factuur, Financiele Administratie, Online Boekhouding, Online Factureren, Pdf Factuur, Startende Ondernemers,

Andere producten en diensten van Braunoni

‘Groene’ laptopaccu met langere levensduur op de markt van Braunoni thumbnail
07-12-2009

‘Groene’ laptopaccu met langere levensduur op de markt

Bezitters van een laptop moeten vaak na minder dan één jaar al constateren dat hun accu minder gaat presteren. Sinds kort is er een accu op de markt die drie keer langer meegaat, beter presteert en veel sneller oplaadt. Deze ‘eco-accu’ is nu ook in Nederland en België te koop.