Buro Grafische Vormgeving Steyn Schalkx

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lakerstraat 31 A , 5613 EP Eindhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over Buro Grafische Vormgeving Steyn Schalkx

Steyn Schalkx Vormgeving & Identity is een full-service reclamebureau. Een bijzonder bureau: klein, flexibel, nuchter in werkwijze en creatief in oplossingen. Vanuit Eindhoven werken we voor klanten in binnen- en buitenland.

Al meer dan twintig jaar kiezen klanten voor onze verrassende oplossingen en sterke concepten. We zoeken naar de x-factor en vertalen dit in duidelijke communicatie. En staan bekend om onze onderscheidende kwaliteit in vormgeving en identiteit. Onze vaste kern bestaat uit een creatief team met twee senior designers en een communicatieadviseur/copywriter. Daarnaast werken we samen met andere professionals, zoals fotografen, drukkers, communicatiespecialisten en creatieven.

XY is op twee manieren uit te spreken: xie en xij. Ofwel ik zie en ik zei. Beeld en tekst, de kern van communicatie. XY vormen samen een nieuw begin, zijn bepalend voor positie en doelen en zie je terug in onze naam en werkwijze.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Buro Grafische Vormgeving Steyn Schalkx in Lakerstraat 31 A, Eindhoven Noord-Brabant 5613 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eindhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eindhoven Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eindhoven Noord-Brabant, 5613 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737491]