Bewaken & Beveiligen

Door: Camelot Beheer BV  06-12-2012
Trefwoorden: Bewaken, Beveiligen

BESCHERMING VAN UW LEEGSTAAND VASTGOED
We zijn erkend beveiligingsbedrijf en leveren een breed pakket diensten voor bescherming van uw leegstaand vastgoed. Dit kan voor korte of langere termijn en is direct en snel beschikbaar indien nodig. De Camelot bewaking- en beveiligingsdiensten bestaan uit: SOS Antikraak (direct inzetbaar bij acute kraakdreiging), Dag & Nachtwacht (24-uurs aanwezigheid), Bouwbewoning en Mobiele alarmsytemen & Boarding.

KEURMERK BEVEILIGING
Camelot voert met trots het Keurmerk Beveiliging en werktvolledig ISO gecertificeerd. Wij kunnen u als eerste en enige leegstandsbeheerder in Nederland de unieke combinatie aanbieden van het gecertificeerd bewaken en bewonen van uw portefeuille. Neem voor een advies op maat contact op met onze Leegstandadviseur in uw regio via 088 - 226 3568 of stuur een email naar

Trefwoorden: Beveiligen, Bewaken

Andere producten en diensten van Camelot Beheer BV

06-12-2012

Verzekeren ism Achmea

VERZEKEREN I.S.M. ACHMEA De samenwerking biedt een unieke opstalverzekering voor leegstaand vastgoed. Gelijkblijvende dekking als bij normaal gebruik betekent een forse besparing op uw verzekeringspremies.


06-12-2012

Inkomsten realiseren tijdens leegstand

MAKE SPACE PAY Wij vertellen u graag hoe u inkomsten kunt realiseren bij tijdelijke leegstand. U kunt misschien uw object inzetten als film- of reclamelocatie, parkeer- of reclameruimte of voor evenementen?


Beheren & Onderhouden: waardebehoud van Camelot Beheer BV thumbnail
06-12-2012

Beheren & Onderhouden: waardebehoud

BEHEREN & ONDERHOUD Onze beheer- en onderhoudsdiensten zorgen voor waardebehoud van uw leegstaand vastgoed. Kies voor volledig uitbesteden of afname van losse diensten.


Tijdelijk wonen & werken van Camelot Beheer BV thumbnail
06-12-2012

Tijdelijk wonen & werken

TIJDELIJK WONEN Tijdelijke bewoners op basis van bruikleenovereenkomsten (ook bekend als ‘antikraak’) is een bewezen en succesvol instrument om leegstandrisico’s als vandalisme, diefstal, kraak en verval tot een minimum te beperken.