Tijdelijk wonen & werken

Tijdelijk wonen & werken van Camelot Beheer BV

Door: Camelot Beheer BV  06-12-2012
Trefwoorden: Tijdelijk Wonen, Antikraak

KOSTENEFFECTIEVE BESCHERMING VAN LEEGSTAND
Tijdelijke bewoning op basis van bruikleenovereenkomsten (ook bekend als ‘antikraak’) heeft zich de afgelopen dertig jaar bewezen als succesvol instrument om leegstandrisico’s als vandalisme, diefstal, kraak en verval tot een minimum te beperken. Anno 2012 bieden wij u allang geen standaard product meer, maar een totaalpakket diensten op maat voor het tijdelijk bewonen van leegstaand vastgoed. Juridisch betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord en erkend met het Keurmerk Leegstandbeheer. Van verhuur op basis van de leegstandwet tot tijdelijke transformatie voor periodes tot 10 jaar. Alles gericht op het minimaliseren van uw risico’s en het maximaliseren van uw rendement. Neem contact op met onze Leegstandadviseur in uw regio voor een advies op maat via: 088 - 226 35 68 of stuur een email naar info@camelotbeheer.nl

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ: 
- Totaal leegstandbeheer neemt u al het werk uit handen
- Snelle, kosteneffectieve en flexibele oplossingen op maat
- Een maatschappelijk verantwoorde tijdelijke invulling van uw leegstaand vastgoed
- Maandelijkse controles en inspecties gericht op waardebehoud van uw pand
- Online rapportage over de status van uw portefeuille via myCastle
- Keurmerk Leegstandsbeheer en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerde werkwijze

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie

Trefwoorden: Antikraak, Tijdelijk Wonen

Andere producten en diensten van Camelot Beheer BV

06-12-2012

Verzekeren ism Achmea

VERZEKEREN I.S.M. ACHMEA De samenwerking biedt een unieke opstalverzekering voor leegstaand vastgoed. Gelijkblijvende dekking als bij normaal gebruik betekent een forse besparing op uw verzekeringspremies.


06-12-2012

Inkomsten realiseren tijdens leegstand

MAKE SPACE PAY Wij vertellen u graag hoe u inkomsten kunt realiseren bij tijdelijke leegstand. U kunt misschien uw object inzetten als film- of reclamelocatie, parkeer- of reclameruimte of voor evenementen?


Beheren & Onderhouden: waardebehoud van Camelot Beheer BV thumbnail
06-12-2012

Beheren & Onderhouden: waardebehoud

BEHEREN & ONDERHOUD Onze beheer- en onderhoudsdiensten zorgen voor waardebehoud van uw leegstaand vastgoed. Kies voor volledig uitbesteden of afname van losse diensten.


06-12-2012

Bewaken & Beveiligen

BEWAKEN & BEVEILIGEN We zijn een erkend beveiligingsbedrijf en leveren een breed pakket diensten voor bescherming van uw leegstaand vastgoed. Dit kan voor korte of langere termijn en is direct en snel beschikbaar indien nodig.